AANKONDIGING!

Hijama Cupping Cursus en Opleiding

HijamaCursus.eu is in samenwerking met andere Islamitische organisaties een nieuwe Online Cursus, Workshop en Opleiding begonnen via de Islam Cursus Academie. Deze cursus zal voor iedereen in Nederland en België toegankelijk zijn in-shaa’ Allah. De praktijkopleiding zal in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen en Antwerpen worden verzorgd.

Islam Cursus Academie

Bezoek de website van Islam Cursus Academie via IslamCursus.eu door op deze link te klikken.

Over HijamaCursus.eu

HijamaCursus.eu is een opleidingsinstituut, gespecialiseerd in het geven van workshops, cursussen en opleidingen …

Historie & aanleiding

Onze missie

Opleidingsinstituut HijamaCursus.eu heeft als doel het rechtmatig, doelmatig, doeltreffend en integer bevorderen van de kennis over Islamitisch Geneeswijzen, en dan met name de Hijama cupping therapie.

Dit willen wij bewerkstelligen door op

Daarnaast is het onze verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de levenswijze van burgers in het algemeen door kennisuitwisseling en samenwerking in binnen- en buitenland.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en bruikbaarheid zien wij als belangrijkste kenmerken van onze producten en diensten. Onafhankelijkheid, doelmatigheid en doeltreffendheid zijn de belangrijkste kenmerken van haar werkwijze.

HijamaCursus.eu beoogt een transparante organisatie te zijn die voortdurend in de kwaliteit van haar medewerkers en methoden investeert.

Onze strategie 2016-2020

Hijama 2.0 – De tijd is nu

 

De organisatie

De therapeuten en artsen

Veiligheid, hygiëne en professionaliteit

 

Onze bevoegdheden en medische achtergronden

Raad van toezicht. Eerlijk, oprecht, misstanden aan de kaak stellen.

Klachtenregeling

Wij vinden een zorgvuldige werkwijze erg belangrijk. Daarbij past een goede behandeling van klachten. Bij klachten kunnen partijen die betrokken zijn bij ons onderzoek, gebruikmaken van onze klachtenregeling.

Klachten kunnen bijvoorbeeld gaan over onheus optreden, traagheid, schending van privacy of gebrekkige communicatie. Ambtenaren en lagere overheden kunnen geen beroep doen op onze klachtenregeling. Zij kunnen rechtstreeks contact opnemen met bijvoorbeeld de projectleider van een onderzoek.

Publicaties

HijamaCursus.eu publiceert regelmatig stukken en nieuwsberichten over de Hijama therapie en onze activiteiten. Deze kunt u bekijken op onze Nieuws- en publicatiespagina.

Contact

Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn onder meet per e-mail en telefoon te bereiken. Bezoek hiervoor onze contactpagina.